Nyheder 2012Nyheder 2011Nyheder 2010Nyheder 2009Nyheder 2008Nyheder 2007Nyheder2006

Fed tur til Sverige.05.12.2006

Turen til Sverige var lang, vi kørte i alt 1920 km, men det var  det hele værd. Vi blev nomineret til programmerings prisen og opfinder prisen, og fik Konstruktions prisen. I Robot konkurrencen blev vi nummer 5, ud  af ca. 40 hold, så det er vidst hvad man kalder, godt klaret. Vi optrådte hele to gange, både til konkurrencen og til festen om aftenen. Til Festen fik vi rigtig gang i publikum, det kunne ikke blive bedre. Udover vores sang kom der også et band og spillede, og så blev der virkelig sat gang i festen. Klokken blev 12 før vi gik i seng. Til alle på holdet vil vi gerne takke for en rigtig god og sjov tur.

 

Yes, vi skal til Sverige.11.11.2006

Vi mødte op i Nordals hallen tidligt i morges for at stille vores pit op. De tre indledende runder gik ikke alle helt efter planen, men vi klarede os alligevel hele vejen til finalen. I Finalen kørte vi mod "Frøslevlejerens efterskole", der var en fantastisk stemning, alle heppede på alle. Den teoretiske og den tekniske præsentation gik også rigtig godt. Også showet gik som det skulle og det  endte med at vi kom hjem med i alt 7 pokaler.Vi fik Robotkonkurrencens 1. pris, Samarbejds-prisen, Programmerings-prisen, Konstruktions-prisen, Teknologi-prisen, Indsigts-prisen og FIRST LEGO League Champions.

Læs mere på http://www.hjernekraft.org/steder/index_nyhetd.tpl?command=search&db=../db/nyheter_sted.txt&eqskudata=12112006132232  

 

Så er det lige før!10.11.2006

I dag var vi ude og fortælle om vores nano projekt. Først var vi omme  på Nørreskovskolen, hvor vi var inde i Charlottes, Toms og Rasmus' klasse for at fortælle deres klassekammerater om nano, og vise en robot kørsel (400 point på under 2 minutter). Bagefter tog vi ud på Midtals Friskole,  hvor vi udover vores fremlæggelse også fik gode råd omkring vores sang, af skolens musik lære, vi takker mange gange. Så med gode råd, og nogle rigtig gode kørsler, og fremlæggelser i ryggen tør vi nok sige at vi er klar til kamp.

 

Så er vi ved at være der!29.10.2006

Så kom vi endelig op på 400 point, men der skal stadig øves lidt. Vores udklædning er også ved at være færdig, men pigernes nederdele, som Charlottes Farmor står for, er ikke helt færdige endnu, men det varer ikke længe mere. På næste fredag, den 10. november, skal vi ud på både Nørreskovskolen i Guderup og Midtals Friskole, for at fortælle om vores nanoprojekt. Så alt i alt er vi ved at være klar til kamp, og glæder os til at skulle konkurrere med de andre hold, i Nordalshallen.

 

Vi er godt på vej!17.10.2006

Programmeringen af robotten skrider godt frem, og det  samme gør den teoretiske. De 400 point er ikke helt hjemme endnu men det kommer de snart. Vi er ved at lave vores banner, det bliver  rigtig flot. Sangen er også ved at være færdig og Jesper og Dorthes mormor og hendes veninder har lavet nogle rigtige flotte hatte til os, så mange gange tak fra NXT Generation. 

 

Så kom trøjerne!26.9.2006

Så kom trøjerne endelig. I går var Ejner og Carsten til vejledermøde omkring FLL. På mødet blev der snakket om reglerne og mange andre ting, og så  fik de vores nye trøjer. Vi har været så heldige at få trøjer i en fin kongeblå farve og vi er blevet team nummer 6. Vi har også fået os et motto som kan ses på forsiden. NXT Generation, team 6, melder klar til kamp!

 

Tillykke med de 14 Nicolaj!16.9.2006

:-)

 

Tillykke med fødselsdagen Søren!10.9.2006

Så kom vi igang!10.9.2006

I dag mødes de nye NXT Generation medlemmer så hinanden for første gang. Som det ser ud nu hedder medlemmerne Dorthe, Helle, Charlotte, Susanne, Tom, Mads, Rasmus, Nicolaj, Nicolai, Søren og  Jesper. Vi fik bygget forhindringerne til den nye bane, så nu skal vi bare  vendte på frigivelsen af opgave forklaringen, det sker på lørdag :-)

 

Nye Medlemmer.19.8.2006

I dag var vi på torvet i Guderup, for at finde nye medlemmer. I alt fem meldte sig som kommende medlemmer, en pige og fire drenge. Charlotte, Nicolai, Mads, Tom og Rasmus hedder de, og ud over dem  fortsætter Susanne, Jesper og Søren, som var medlemmer af det gamle RoboGenius hold.

 

NXT kommet.13.7.2006

Så kom vores NXT robot endelig fra USA. Da vi var i USA i april måned i år bestilte vi vores nye  NXT robot som kom på markedet i USA, tidligere end i Danmark. Da vi som RoboGenius deltog i FLL World Festival, i Atlanta,  Georgia, USA, så vi for første gang den nye NXT. Nogle folk fra Lego havde taget en NXT robot med. De fortalte om alle de fordele der er ved at bruge den nye NXT model frem for den gamle RCX model. Udover forbedringerne ved motorerne og de gamle sensorer, er der også kommet to nye sensorer, lyd sensoren og afstandsmåleren. Det er klart at alle FLL hold vil have fat i en NXT, så det skulle vi selvfølgelig også have, og vi kan med glæde meddele at vi nok er nogen af de første der har fået fat i den.

 

Nyheder 2007     Nyheder 2008