Nyheder 2012Nyheder 2011Nyheder 2010Nyheder 2009Nyheder 2008Nyheder2007Nyheder 2006

GLÆDELIG JUL! 24.12.07


Så blev det endelig jul igen og I ønskes derfor alle en glædelig jul og et godt nytår. Til alle de heldige hold ønsker vi her fra NXT Generation held og lykke i både Atlanta, Georgia, USA til FLL World Festival og i Tokyo i Japan til FLL OAC. Vi håber I alle får en fed oplevelse, hvilket I sikkert vil gøre hvis bare I har det gode LEGO-humør med. Så endnu en gang Glædelig Jul og et godt nytår.

 

Tillykke med fødselsdagen Sx5 ^^24.12.07

Stort tillykke med fødselsdagen, håber du får en god dag :)
Knus NXT Generation + Robot

 

 

NXT Generation får endnu engang program-meringsprisen med hjem! 01.12.07


Ved den 8. Skandinaviske FLL finale, som blev afholdt i Herning vandt NXT Generation igen programmeringsprisen. Det blev også til en flot nominering til konstruktionsprisen. Vi havde også et par fine præmier på højkant i vores lille konkurrence. Præmierne var henholdsvis en Lego byggekran samt 4 adgangsbilletter til Danfoss Universe. Vi takker Danfoss Universe for det fine sponsorrat. 

 

Stort Tillykke Nicole  30.11.07

Hele holdet ønsker dig et stort tillykke i dag.

 

YEAH Herning her kommer vi. 29.11.07

 

Så er det ved at være tid. Vi tager til Herning i morgen efter skole, hvor vi så overnatter til lørdag, så vi kan være udhvilede og fuldt klar til FLL Scandinavia. Vi glæder os virkelig til at møde de andre hold og se alle give deres bedste for at gøre Power Puzzle 2007 til den fedeste FLL Scandinavia nogensinde. Der bliver uden tvivl kamp til stregen inden for alle discipliner og med så mange hold til at lave underholdning skal det nok blive en fest. Vi glæder os i hvert fald rigtig meget og kan ikke vendte med at komme af sted.

 

Velkommen hjem Mads! 12.11.07


Så er Mads Bram tilbage på holdet, og vi har i hvert fald savnet ham, og hans underholdning.

 

Yeah! 10.11.2007

Så kom dagen. Vi mødtes i Nordals hallen kl. 8 for at sætte pitten op. Kl. 10 begyndte konkurrence så for alvor. Vi kørte tre gange 400 point, og det gav os Robotkonkurrencens 2. Pris. Konkurrence var virkelig hård, og selvom alle gjorde deres bedste for at vinde, var der også plads til at heppe på ens modstandere og hvem der nu ellers kørte. Så selvfølgelig en stor tak til Frøslev Lejerens Efterskole for deres store støtte og samarbejde. Vi kom hjem med hele 6 pokaler. Samarbejdsprisen, Indsigts Prisen for de ældste, Dagbogs Prisen, Robotkonkurrencens 2. Pris, Konstruktionsprisen og sidst, men ikke mindst, Champion Prisen. Herning her kommer vi.

Vinderne af NXT Generation konkurrencen!
10.11.2007

Vi siger tak til alle for deltagelsen og samtidig tak til Lego for de fine sponsor gaver
 

WUHU!!7.11.2007

Så er medlemssiden færdig. Det har taget sin tid, fordi der skulle skaffes oplysninger om folk og findes gode billeder, men nu er den der. Og så for at ingen skal glemme det. Det er på LØRDAG det sker i Nordals hallen. Indmarch er kl. 10, hvis jeg ikke husker forkert. Skulle hilse og sige at den også er værd at se. I bør også tage et kig på pit-området, der plejer at være en masse fine udstillinger. Jeg ved ikke hvor vi står endnu men kig efter de blå trøjer team 3, så finder I os nok. Endnu en gang vil jeg bare sige hvor vildt vi glæder os, så vi ses på lørdag i Nordals hallen.

 

Så er der dømt FLL uge..5.11.2007

Så nærmer dagen sig og det kan mærkes. I sidste weekend overnattede NXT Generation i Stevning Kulturhus så vi både lørdag og søndag kunne give den hele armen. Vi fik lavet en masse godt og hygge var der også plads til. Charlotte Nicolai og Benjamin blev også i Stevning til i dag for så at tage til Odense med vejlederne og Tom for at udstille. I weekenden skete der også en del med vores medlems side, hvor der nu er nye billeder af de fleste. Vi arbejder på at få lavet de sidste. Vi glæder os alle til at konkurrencedagen løber af stablen, og selvom vi har travlt kan vi ikke vente.

 

Nye Folk.9.9.2007

Sammen med den nye sæson er der også kommet nye deltagere. Vores nyeste medlem hedder Benjamin, som allerede er blevet en del af holdet. Måske kommer der flere, hvem ved. Vi har også fået en ny web-master her på siden. Det er vores alle sammens ”Lille Søster” også kendt som Charlotte. Hun vil hjælpe med at opdatere dagbog, nyheder, person galleri, og hvad der nu ellers skulle være.

 

Juhuuuu den ny bane er kommet. 6.9.2007

Endelig for vi robot-banen at se for første gang. som sagt hedder årets tema Power Puzzle, og handler om vedvarende energi. Det skal nok blive et spændene år, med masser af læring og sjov. Vi glæder os meget til at komme i gang, og vi ser frem til konkurrencen i Nordals hallen den 10.11.2007. Vi er sikre på at alle vil gøre deres bedste for at gøre denne dag super fed, både hold, fans, og folkene bag det hele.

 

NXT Generation fik en fornem 2. plads ved
Robot festivalen i Odense
25.8.2007

NXT Generation opnåede en flot anden plads kun overgået af FIRST Edition. Det gik desværre ikke særlig godt for JunkYard Babies. Et hold fra Japan klarede sig ligeledes ikke så godt, men de var også nybegyndere og havde set banen for første gang 2 dage før konkurrencen. Præmien for deltagelse var et flot NXT sæt fra Mikro værkstedet.

 

NXT Generation deltager i Robot festival i Odense den 25. August 15.7.2007

Den 23-25 august afholdes der en robot festival i Odensen. Her skal NXT Generation bla. konkurrere imod FLL holdene FIRST Edition og JunkYard Babies fra Sverige. Der kommer også et hold fra Japan.

 

LINAK: Børn er del af fremtidens programmører (FIRST Lego League)14.5.2007

Læs den komplette artikel her

 

NXT Generation udstiller og underholder i Danfoss Universe13.5.2007

12. og 13. maj var der mulighed for gæster i Danfoss Universe at bygge robotter sammen med NXT Generation. Der blev også gjort god reklame for FIRST Lego League. Mange af gæsterne havde det sjovt med at programmere og bygge med NXT robotterne. De små fik også lov til at køre 400 point hjem. Se billeder fra Klogekassen i Danfoss Universe under foto album.

 

Danfoss sponsors future engineers at the FIRST Lego League World Festival6.5.2007

Læs den komplette artikel her (Kun på engelsk)

 

NXT Generation udstiller ved Torvedag i Guderup5.5.2007

NXT Generation gjorde igen god reklame for FIRST Lego League. Vejret var helt perfekt og Charlottes far havde taget en rigtig Amerikaner kage med "Bigger is better". Se billeder fra udstillingen under foto album.

 

NXT Generation udstiller i forbindelse med Forskningens døgn28.4.2007

Ved Forskningens Døgn gjorde NXT Generation god reklame for FIRST Lego League. Temaet ved forskningens døgn var meget passende "vedvarende energi", som lige er i tråd med 2007 teamet "Power Puzzle". Se billeder fra udstillingen under foto album.

 

Kom og se NXT Generation demonstrere robotten19.4.2007

NXT Generation holdet vil være at finde ved flere arrangementer i den kommende tid.

28. april kl 10:00-13:30 Forskningens døgn
Rådhuspladsen i Sønderborg

5. maj kl. 10:00-16:00 Torvedag
Torvet i Guderup

12. og 13. maj kl. 10:00-18:00
Danfoss Universe

 

Se resultater og film fra FLL World Festival17.4.2007

Link til resultatlisten

Link til Film

World Festival Photos

 

Vores NNN rapporter takker af efter en formidabel tur til FLL World festival i Atlanta16.4.2007

 

Se den perfekte robot performance fra FLL World festival i Atlanta14.4.2007

 

Klik på billedet for at se filmen

 

I dag fik vi den helt store fest middag14.4.2007

 

NXT Generation fejrer sejren med en kæmpe middag på City cafe. Som det kan ses er en børneburger en stor sag. I morgen søndag rejser vi så hjem til Danmark igen

 

Det blev til en flot 3. plads i robot kørslen13.4.2007

 

NXT Generation kan nu skrive i deres CV at e nu er blandt de allerbedste i verden til FIRST Lego League robot kørsel.

 

Så er FLL World Festival endelig gået i gang12.4.2007

Holdet føler sig godt tilpas i den store Georgia Dome.

Se også nyheder på www.hjernekraft.org

 

Vores programmør Mads Bram har fået en god idé11.4.2007

Vi bruger da bare vores ultra-sonic sensor til at give tegn til NXT'en når den kører ude på banen. Det er et genialt spareforslag.

 

Vores NNN rapporter Anders tager en snak med Susanne10.4.2007

 

Se nyhederne hos NNN
(NXT-Generation Network News)
10.4.2007

Conny og Anders arbejder nu ikke undercover længere men er gået over til NNN.
Det er bare top-dollar.

 

Se nyhederne hos NXT Generation før de kommer på CNN!6.4.2007

Conny og Anders arbejder undercover som journalister.
Det er en win - win situation.

 

Så er vi godt ankommet til Atlanta!6.4.2007

Følg med i vores oplevelser ved at klikke på vores rejsedag.

Her kan du også se billeder fra turen

        

Se hvem vi skal konkurrere imod i Atlanta!16.3.2007

http://www.firstlegoleague.org/default.aspx?pid=17100 

 

Besøg hos PR-Lab Aps i Hørup!4.3.2007

I dag var vi på besøg hos PR-Lab i Hørup hvor vi fik lov til at fremstille noget Kul. Det gjorde vi ud fra sukker og lidt svovlsyre. Besøget var meget spændende. En stor tak til Poul Agerbæk-Larsen for det fine besøg.

 

Yes skal til NBA basketballkamp!26.2.2007

Så fik vi fat i billetter til NBA basketballkamp Atlanta Hawks vs. Boston Celtics.

Tidspunkt: 10 april klokken 19.00.

Sted: Philips Arena, Atlanta GA, USA.

 

World Festival nu kommer vi!03.2.2007

I dag holdt vi sponsor/familie dag. Her fik vi en stor overraskelse, da vores vejledere fortalte os, at de havde en god og en dårlig nyhed. Den gode nyhed var at vi var blevet inviteret til at deltage i Open European Championship (OEC) i Bodø i Norge. Den dårlige nyhed var at Susanne, Jesper og Søren skulle til eksamen, så de ikke kunne komme med, så turen var derfor blevet aflyst igen. Stor skuffelse. Herefter kom endnu en god nyhed. I stedet for er vi blevet inviteret til deltagelse i FLL World Festival i Atlanta USA, til april.

Se mere på http://www.sonderborgugeavis.dk/index.php?id=10557&dbid=164554&sted=soenderborg&no_cache=1

 

Nyheder 2006      Nyheder 2008