Smart Move 2009

Climate Connection 2008

Body Forward Dagbog 2010

Power Puzzle 2007

Nano Quest 2006

Den 2-4. juni: 2011:
Så er vi kommet godt i gang her ved FLL OEC i Delft i Holland. Vi har kørt de to første omgange med robotten hvor vi fik 205 point og lidt mindre i anden kørsel. Vores teamwork er også overstået og hvis vi selv skal sige det syntes vi det gik rigtig godt. Det var nogle mega nice dommere. Nu har vi også fremlagt vores teoretiske opgave. Der blev stillet rigtig mange spørgsmål.

og tusind tak til Mike's forældre for at have sponsoreret aftensmad torsdag aften, efter den lange tur derned ^^ det smagte rigtig godt!!!!!!

Hotellet: det var et rigtig dejligt hotel, med jungle og swimmingpool! de fleste af holdmedlemmerne var i poolen begge aftener. Vi legede også i hotellets legerum - de andre gæster (små børn) kiggede dog lidt efter os, da vi rigtig slog os løs!!!!! :)

anden aften spiste vi på hotellet - de havde kæmpe italiensk "jungle" buffet!!! VI BLEV OVERMÆTTE DEN AFTEN!!!!!!!!!!!! :)


Holdets endelige vurdering af OEC 2011 er at:

Efter 3 ugers hårdt arbejde fik vi kæmpet os til en 15. plads i dette års Open European Championship ud af de 67 hold som deltog. Holdet, vejledere og supportere er godt tilfredse, og det var været nogle sjove, hårde, udmattende, fjollede, lærerige, venskabsbindende, oplevende dage. NXT Generation siger tak for denne gang til alle der har støttet os gennem de sidste 4 hårde uger - dem der var med og dem der sad der hjemme og bed negle for os, i har været en stor hjælp!!! Tusind tak ^^

Den 28-29. maj: 2011:
Teoretisk fantastisk!!!! Teknisk 400!!

Delft bare vent, for HER KOMME VI (på torsdag) ^^

Jansen havde kage med de to dage, lørdag chokolade kage med FLØDESKUM! og søndag en chokolade islagkage, mmmmmmm.... der var meget chokolade :DDen 20-22. maj: 2011:
Vi arbejder og øver alt hvad vi kan, og efter 3 arbejdsdage, er vi nået rigtig langt!!:

- teoretisk: øver og øver på engelsk, vi er nu nede på 5.11 og det går bare der ud af!!

- teknisk: selvfølgelig bygger vi om! Vi har nu bygget 3 ud af 4 om. Det er dog ikke altid det lige
               lykkedes så godt som det skulle, men så bygger vi bare om indtil det gør!!!

- teamwork-øvelse: DET KUNNE IKKE VÆRE BEDRE!! GO NXT GENERATION :)

Michael havde en fantastisk kage med lørdag, og Mie havde en rigtig lækker Rabarberkage med søndag, mmmmm..., de fik ikke noget med hjem til de voksne ;) Den 15. maj: 2011:
Onsdag kl. 15 kom en overskøn nyhed frem til os. Vi havde fået en plads i OEC (Open European Championchip) i Delft, Holland. Og vi har nu 3 uger til at: få det hele til at virke, oversætte og øve!!

Nu er kampen og at nå at blive parate til OEC i fuld gang :)

Den teoretiske er ved at blive oversat, og så skal den ellers bare øves så den sidder på rygraden!
Robotten for nogle justering... og selvfølgelig bygger vi da også om! Det er jo ikke sjovt hvis der ikke er lidt pres på!
De kreative er gået i gang med at oversætte og tegne plancher til pitten!

PAS PÅ DERNEDE, FOR VI ER GODT PÅ VEJ!! ^^

Dorthe havde taget kagemand med i dag, fordi hun har fødselsdag i morgen (mandag)!! Så her for du lige et lille tillykke på forhånd, og selvfølgelig et stort et i morgen :D

EKSTRA: vi fik også sunget lidt, og filmen kommer til at ligge her på hjemmesiden om et stykke tid :D men vi skal nok sige til når den er her :)   Den 5. december: 2010:

Sent op og dejlig morgenmad!! I dag var en lege dag i sneen, skøjtebane uden skøjter (vi faldt næsten ikke ;D (ironi)) og geocatch. Dagens teamwork opgave for team, vejledere og supportere var at bygge en snemand, men ikke en almindelig snemand, der blev nemlig bygget en NXT robot (billeder kommer senere), knapperne var lavet af appelsin skræl :)
Efter sneboldkamp mod vejlederne, gik vi alle videre op af gaderne og fik noget varm kakao!! mmm...
Om aftenen gik vi ombord på færgen, og på vejen hjem vippede den rigtig meget, nogen faldt endda på trapperne.
Vi var hjemme sent om natten (omkring kl. 00.20)

 

Den 4. december: 2010:

Stod op til -10 grader ^^

Konkurrence dagen, se under nyheder hvordan det gik.

Om aftenen blev der holdt afterparty med pizza og masser af hygge. Vi snakkede om gamle ture, minder og sjove historier.

 

Den 3. december: 2010:

Vi mødes i Ullerup kl. 6.00 og tilpassede bilerne, så folk sad sammen med dem de gerne ville. Ellers gik det bare derop af til Hirtshals, og Wakierne blev brugt til at holde kontakten mellem bilerne. Ungerne synes de var rigtig sjove, og snakken gik frem og tilbage. Vi tog med færgen ved middagstid, og de næste 3 timer og 15 min. spillede vi kort og hyggede os på færgen!! UNO!!!
Da vi kom i land, i Kristiansand, kørt vi i 2 min også var vi ved hotellet, Radisson Blu som er et 4 stjernet hotel. På hotellet fik vi business class værelser, de var så store at 2 af børneværelserne slog sig sammen, og så havde vi et møde lokale hvor alle 24 kunne være :)
Om aftenen fik vi pizza og så gik vi en aften tur i byen, der var et kæmpe juletræ. 


 

Den 28. november: 2010:

Så er vi snart klar til skandinavisk finale!!!

Teoretisk: øve, øve, plan B, øve og ikke mindst øve!! og den sidder bare lige i kassen!! godt gået :)

Teknisk: YAY 2 nye værktøjer!!! der er jo "masser" af tid endnu, vi tager først afsted på fredag!! :)

Kage: Nico har rigtig fået alle i julehumør, hun havde nemlig taget æbleskriver med. Derudover var der også gløgg, pebernødder og brunkager!! mmm...

Kunne ikke: vi mangle desværre vores ene vejleder Kresten i dag!

 

 

 

Den 21. november: 2010:

Vi startede med en briefing omkring hvad der skulle laves om til skandinavisk finale! og holdet fik en klapsalve af vejlederne fordi de var så stolte over holdets præstation :)

Teoretisk: Nogle læste den teoretiske igennem og forkortede den, så vi kom ned på de 5 min. Efter det blev den øvet igennem, og den kørte som smurt i olie!!!!

Teknisk: YES, så skal der bygges nye værktøjer, og bare vent og se!! det bliver over fedt ;)

Kage: Anna havde taget nogle superlækre, nybagte kanelsnegle med, og mmmm... de var gode ^^

Kunne ikke: det kunne ikke blive bedre!! VI VAR HER ALLE SAMMEN :)

 

Den 13. november: 2010:

Se under Nyheder!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ^^

Kl. 7 møder de første forældre og børn og frivillige hjælpere op, for at sætte baner, kameraer, reklameskilte, og scenen op.

Kl. 8 kommer resten af NXT Generation holdet og begynder at sætte pitten op. I år skal alle hold have alt med selv. Der er i år 8 hold med til konkurrencen. 2 hold har meldt fra.

Michael, Victor og Charlotte testede robotten på øvebanen. Store problemer, cellerne virkede ikke, elastikkerne var nye og meget stramme.

Efter lidt omprogrammering og flere test lykkes det at få løst problemet. Der blev også lige tid til at teste kørslen på de ”rigtige” baner og her virkede det også nogenlunde. Lige bortset fra at banerne var nye og anderledes at køre på.!!

Kl. 10 var der indmarch og vi gik forrest med vores NXT-robot og hele lægeteamet. Det så vældig flot ud.

Efter  indmarchen var det tid til at starte 1. runde i robotkørslen. Vi åbnede ”ballet” . 1. runde gav 315 point.

Kl . 10:50 skulle hele holdet til teoretisk præsentation. Alle var meget spændte på at skulle fremlægge, for nogen var det første gang, at de var med til FLL. For andre var det 5. gang. Vi fik hurtigt stillet alt op til præsentationen, dog var der lidt problemer med projektoren, men Nicole fik det hurtigt ordnet. Alle kunne deres tekster og dommerne grinede også hvor de skulle.  Kemiforsøg lykkes også  og alle smilede og så glade ud. Præsentationen gik rigtig godt og vi scorede topkarakteren 10.

 

 

11:20 Teknisk fremlæggelse.  Det foregik i et meget lille rum, men der var stadig plads til alle. Alle specielle ting blev fremhævet på begge fronter. Den ene dommer tog mange billeder af værktøjerne. Der var kun 10 min til fremlæggelsen og de gik hurtigt. Men blev udnyttet effektivt.

11:45 Tid til 2. runde i robotkørslen. Det gik bedre denne gang. 355 point.

Herefter var der pause og vi spiste lækre sandwich som Morten fra cafeteriaet havde lavet. Det var godt med lidt ny energi til de næste runder.

12:40 Pit præstentation. Der kom 3 dommere hen i pitten og snakkede med os om hvordan vi havde fordelt arbejdet og vi fortalte om projektperioden.

Vi havde også besøg af en repræsentant fra Kræftens Bekæmpelse. Hun var meget imponeret over projektet og spurgte om vi kunne vise det frem igen den 2-3 sept til et arrangement for kræftens bekæmpelse. Det vil vi naturligvis gerne.

13:10 3. Runde i robotkørsel. Her blev det til 300 point.

Alle hold gik videre til de 2 næste mellemrunder. I de to næste runder fik vi 280 og 330 point.  De nærmeste konkurrenter var TEP, som fik 200 point.

De 4 hold som gik videre var NXT, TEP, Oksbøl og ProRiders.

Finalen kom til at stå mellem NXT og TEP, akkurat som sidste år. Den første runde gik fint, vi fik 325 point og TEP 225. Det blev rigtigt spændende i anden finale runde. Her ville robotten ikke, akkurat som sidste år og vi fik kun 220 point og TEP 270. Så vi vandt med 545 point mod TEP’s 495 point. Akkurat samme pointtal som vi vandt med sidste år !! Alle var glade og jublede.

På top 10 i Scandinavia er vi nr. 1 med 355 point og havde totalt 6 pladser på top 10. Lidt imponerende.

Kl. ca. 16:15 var der præmieoverrækkelse. Først fik alle deltagerne en flot medalje. Vel fortjent. Alle havde lavet en stor indsats. Disse blev overrakt af vores borgmester Åse Nygaard.

Herefter blev der delt præmier ud. Vi fik først Indsigtsprisen for den bedst forskningsopgave. Dommerne sagde: Meget engageret og kreativ præsentation. Fantastisk flot brug af hjælpemidler. Demonstrerer stor indsigt og faglig viden. Stråler af overskud og glæde.

Så blev samarbejdsprisen uddelt. Den gik til Oksbøl. Profileringsprisen gik til ProRiders.

Teknologiprisen gik til NXT Generation. Dommernes kommentarer: Holdet har løst opgaven med en gennemtænkt og elegant strategi. Holdet har designet et undervognsskift som muliggør en logisk opdeling af værktøj, og har udarbejdet et yderst professionelt objektorienteret program med indbygget fejlhåndtering som tager højde for menneskelige fejl. 

Så blev priserne for robotkonkurrencen uddelt. 2. prisen gik til TEP og vi fik 1. prisen. Vi var meget glade.

Nu manglede kun Championprisen, og den fik vi også. Og dermed adgang til at deltage i den skandinaviske finale i Norge den 4. dec. Vi glæder os allerede.

Kl. 19:30 var der afterparty i kælderen i Stevning kulturhus. Det var hyggeligt og der blev snakket om turen til Norge.

Der er allerede bestilt hotel og færge billetter. Vi bliver 12 voksne og 12 børn som tager til Norge den 3. dec.


Den 12. november: 2010:

Så er vi klar til at konkurrere, og vi glæder os helt vildt meget til i morgen ! Kom og se, og hep på os i Guderuphallen i morgen ^^

 

Den 6. og 7. november: 2010:

Når det er så tæt på konkurrencen mødes vi både lørdag og søndag. Og vi arbejder bare derudaf for at få det bedste resultat!!

Teoretisk: vi øver og øver og øver OG det bliver bedre og bedre og bedre!!!!! vi fik den også lige finpudset helt til det yderste ;)

Teknisk: en lille justering her og en lille justering der!! og ellers øver vi bare hele tiden ^^

Show: Sang og dans er nu klar!!

Kage: Lørdag: Nicole en super Kirstenkage med! Søndag: Dorthe havde en dejlig Ananaskage med (med masser af flødeskum og varm kakao)!! mmmm... 2 dage med super dejlige kager :)

Kunne ikke: kun vores vejleder Ejner, som vi på et tidspunkt havde forbindelse med over MSN!!!!

Vi mødes fredag og sørger for alt er klart!!!

 

Den 31. Oktober: 2010:

... og vi arbejder bare videre fra sidste gang!! Næsten alle punkterne er færdige, men de fleste af dem der mangler er hos robotten, for der blive vi aldrig færdige (læs teknisk for at få ar vide hvorfor ;P)!!

Teoretisk: Super sådan skal det være!! Vi fik fordelt roller og øvet. vi øvede 3 gange i dag: 1. gang 20 min (vi skulle jo lige se teksten), 2. gang 10 min (bedre og bedre), 3. gang 8 MIN (sådan skal det gøres! og så skal vi bare lige øve lidt mere) ^^ det går bare så godt, også med alt det ekstra vi har forberedt ;)

Teknisk: som sagt bliver vi aldrig færdige! Hver gang vi får bygget et værktøj kommer der en ny - og (muligvis) bedre ide, og så bygger vi om... men vi fortsætter med at prøve at have noget færdig ;) så vi har noget at vise til konkurrencen!

Kage: Charlotte havde 10 år. jubilæum med sin halve finger, og havde derfor taget 2 halloween lagkager med. Hvis man talte alle de forskellige lag der var lagt på var der 12 ^^ mmmm...

Kunne ikke: HOLD PÅ HAT OG BRILLER!!! vi var har alle sammen :D 

 

Den 30. Oktober: 2010:

Tror aldrig vi nogensinde har nået så meget på én dag! Vi havde skrevet på tavlen alt det der skulle nås inden konkurrencen, og i starten så det ud til at være rigtig meget, men ved slutningen af dagen havde vi faktisk nået en stor del af det!

Teoretisk: noter, dias, komedie, udstyr osv. alt er der bare styr på! Nogle hårdt arbejdende NXT'er fik skrevet noter/keycards til 55 slids!!! Nu mangler vi bare rollefordelingen også skal der bare øves og øves og øves ect...

Teknisk: okey, vi har regnet lidt på det, og hvis alt gør som det skal under kørslen, så kan vi kører "full" under 2 min. Der bliver bygget og bygget, og der er kommet mange nye værktøjer og ideer. Det er som vi siger "hver gang der er noget der virker, skal det laves bedre (laves om)" :)

Kage: Lasse havde en rigtig god chokolade-alla-mangogrød-kage med!! mmm.... til aftensmad bestilte vi pizza :D

Teamwork: Den klassisk "find rebet og lav en femkant" (gymnastiksalen med bind for øjnene), så tog vi også et spil mastermind. Som det sidste gik vi udenfor og legede rundt.  

Kunne ikke: Dorthe, Mathias og Kresten manglede vi desværre...

 

Den 23.-24. Oktober: 2010:

Teoretisk: Lørdag var vi i Aarhus og besøge Esben, han er lige blevet færdig med sin Ph.d., han er nu forsker i det vores emne går ud på, og han ville gerne møde os, og fortælle os en masse!! Det var helt fantastisk, og vi var endda også inde i deres lab, og se et af hans forsøg. Da vi kom hjem blev der arbejdet rigtig meget på præsentation. Både det teoretiske og det kreative. 44 Slides!! behøver man sige mere?? Det besøg i Aarhus var bare super-duper!!!    

Teknisk: Det ene værktøj blev næsten 100 % færdigt og ved en "lille fejl" løste den mere end planlagt :D det var bare super sejt. Programmering til dette værktøj er næsten også helt perfekt! Der var også et andet værktøj som blev færdigt til midnat, og så sagde vores vejleder at det kunne være bedre, så der blev bygget et helt nyt! Det nye blev sat sammen med 3 andre nye værktøjer, og det gav det 3. super værktøj (kæmpe)!! Der var også et af de gamle der blev bygget om til et nyt ^^

Kage: I Aarhus havde Anne Vibe kage med til den lange tur. Da vi kom hjem var der forældre der havde lavet mad: forretten var hjemmelavet forårsruller, hovedretten var brain burger og til dessert is med chokolade legomænd, frugt, slik m.m. :D Næste dag havde Kvickley i Nordborg sponsoreret mega mange muffins (en af vores vejleders søn arbejder der). Og senere kom Susanne med hjemmebagte boller (Ejner skulle have med) ^^ mmmm... det var en meget velsmagende weekend!!  

Kunne ikke i dag: Mathias kom senere lørdag, og Lasse og Kresten manglede hele lørdag. Dorthe og Jesper kunne ikke søndag. Og Mads manglede hele weekenden!

 

Den 17. Oktober: 2010:

Teoretisk: I dag har vi beskæftiget os med kræft behandlingsformer. Der er også blevet lavet plancher omkring de enkelte dele i hjernen, samt arbejdet flittigt på vores profilering. Vi lærte også at det kan være svært at følge en streg når man ser igennem et spejl :)

Teknisk: Vi er nu oppe på 5 forskellige værktøjer og der går rigtig godt fremad.

Kage: Victor og Mie havde en rigtig dejlig æblekage med i dag. Den smagte rigtig rigtig godt

Vejleder: Vores vejleder Ejner fortalte at han havde været ude at flyve i en rigtig Lego flyver.

Kunne ikke i dag fordi de var på efterårsferie: Charlotte, Nicole, Anna, Frederik og Lasse

 

Den 10. Oktober: 2010:

Teoretisk: Hold godt fast på hat og briller!! Den teoretiske kører derud af. Der er allerede blevet lavet >15 slids, og vi er ikke engang kommet til løsningsdelen endnu. En af vores vejledere fortalte at han havde fundet en hospitals-båre-seng-noget derhjemme, som vi kunne bruge til vores teoretiske fremlæggelse :D

Teknisk: som vores vejleder siger: inspirationen vælter ind... men mekanikken skal bare også virke... Det begynder at se rigtig godt ud, og det første værktøj virker allerede helt perfekt!! nu skal det så bare bygges endnu bedre ^^

Profilering: hmm... det var faktisk en god ide! Der kom nogle rigtig gode og anderledes forslag til profilering, og det skal nok bliver rigtig sjovt at lave!!!

Kage: Frederik havde taget en super god kage med i dag... og han fik ikke noget med hjem ;)

Kunne ikke: Jesper kom i en halvtime i dag, han skulle på arbejde, men ville gerne lige sige hej :D ellers manglede vi bare Mads i dag. Susanne kiggede også forbi i dag og hjalp Mie med at bygge "ABEN" (kom til vores pit, og se om I kan gætte hvem "ABEN" er) ^^

 

Den 3. Oktober: 2010:

Teoretisk: Så blev der rigtig startet på projektet. I dag blev vi enige om hvad vores projekt skulle handle om. Vi startede med at sige forslag omkring hvad vi godt kunne tænke os at arbejde med, der var mange forslag, men vi var alligevel meget enige om hvad det skulle være. Bagefter begyndte vi at lave research. Vi fandt også ud af hvordan vi vil starte vores fremlæggelse. DET BLIVER RIGTIG SJOVT ^^

Teknisk: Der er mange muligheder for hvordan man kan løse en udfordring, og vi prøver på kryds og tværs med mange forskellige idéer. Der blev også bygget lidt om på robotten i dag. Bare vent og se, det skal nok blive rigtigt godt til konkurrencen!!!

Kage: I dag var det Michael der havde taget en SUPER god kage med, og man kan godt sige er der var kage til over kanten af bagepladen :D

Kunne ikke: Jesper manglede vi desværre i dag.

 

Den 26. September: 2010:

Teoretisk: I dag blev der virkelig arbejdet med kroppen! Vi spillede et spil omkring kroppen og lærte en masse nye ting. Der var mange svære spørgsmål ind i mellem, men også nogle rigtig sjove. Vi lært bl.a. at man ikke for gåsehud fordi man er forelsket ^^ vi har også fået snakket en del omkring hvad vores emne skal være, og der er mange gode muligheder! 

Teknisk: Der blev ikke rigtigt kigget på det tekniske i dag da vi har været i fuld gang med den teoretiske!!!  

Kage: Mike havde i dag taget 2x 2 kager med (2 chokolade kager og 2 banan kager), det var rigtig dejligt, og der var mange der fik mere end 3 stykker i hvert fald!!! :D

Kunne ikke: Lasse og Dorthe manglede vi i dag, vi manglede også vores 2 junior vejledere Jesper og Mads og vores vejleder Kresten.

 

Den 18.-19. September: 2010:

WEEKEND!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Så kom den første NXT weekend! Ud over at den har været smadder hyggelig, har den også været MEGA effektiv!

Teoretisk: Vi er begyndt at gå i gang med den teoretiske. Finde noget information og læse lidt! I næste uge tager vi rigtigt fat og går alle sammen helt i dybden i den teoretiske opgave. ;D

Teknisk: Damn kunne det gå bedre? Ideerne vælter ind og ikke nok med det, når de bliver bygget, virker de også. Selvom det er lidt svært at få "LEGO til at passe sammen", så går det alt sammen i sidste ende. I denne weekend har vi faktisk fået bygget over 10 værktøjer (mere eller mindre) ^^

Teamwork: Lørdag havde vi en lille teamwork øvelse der gik ud på, at vi blev delt op i 2 hold. Begge hold skulle bygge en figur ud af nogle klodser. Første gruppe skulle så fortælle det andet hold hvordan den skulle bygges, de andre skulle lytte godt efter, og de måtte ikke spørger om noget. Derefter den anden vej. Vi fandt ud af at det faktisk var meget svært at kommunikere sammen, hvis vi ikke kunne se hinanden, også at finde ud af hvad hinanden mente.... :) det gik dog nogenlunde! 

Kage: Lørdag havde Mathias en herlig drømmekage med, det var så vi sov godt ovre i kulturhuset ^^
Søndag formiddag havde Nikolaj nogle super muffins med, og til generalforsamling senere havde Fru Jansen pæretærte med og Fru Todsen havde hjemmebagte boller med! mmmmm...
Til aftensmad lørdag var der hjemmelavet mad: kylling, ris, forskelligt salat og ANANAS!!! 2 dage med masser af fantastisk mad!! :D
Vores kaffeglade vejledere fik nogle MEGA store kaffekrus. Nu skal vi arbejde endnu hårdere for at holde dem fyldt op :)

Kunne ikke komme: I denne weekend manglede vi kun Mads, men vi havde ham med over webcam. Og Susanne (gammelt medlem og jr. vejleder) kiggede forbi, det var rigtigt godt at se hende igen!!

Vores FLL lokale blev også dekoreret med gamle FLL baner på væggene. De gav mange gode minder

PS. Vi har haft blogget lidt på hjernekraft (hjemme side), og hvis I vil have et lille ekstra grin, til at se hvor sjov denne weekend har været, skal I bare læse denne blog http://hjernekraft.org/turnering/119/sonderborg/blogitem.aspx?id=2090

 

Den 12. September: 2010:

Nu går det rigtig i gang. Banen er kommet og Anna har fødselsdag.
Selvfølgelig starter vi dagen med trommehvirvel og masser af spænding da banen blev åbnet! Vi var rigtig spændte på at få samlet banen, og komme i gang med at bygge. Vi startede med at sortere alt LEGO fra banen, og der efter gik vi i to-og-to grupper og byggede elementerne til banen. Det tog lidt tid, men det var også meget sjovt! Dernæst gik vi i gang med at snakke om udfordringerne, regler og der var allerede en masse forslag til løsninger!! Vi har også allerede fået et nyt medlem
: ham manden på billedet med menneske-indholdet, han var også meget sjov og fortalte mange jokes :) I dag begyndte vi at bygge prototyper til vores nye værktøjer, og den nye robot er også så småt på vej!   

Kage: Anna havde fødselsdag i dag, så hun havde taget 2 lagekager og en anden kage med i dag. Det smagte helt vildt godt, og Anna fik ikke noget med hjem igen ^^ mmmmm....

Kunne ikke: I dag manglede vi både Kresten og Mads...


Den 5. September: 2010:

Så starter det sjove. Efter en super lørdag mødes vi alle, for at lære hinanden lidt at kende, skille alle vores gamle værktøjer ad og sortere det hele. Og der var virkelig meget!! I år havde vi hele 6 nye på vores hold: Nikolaj, Michael, Mathias og Frederik på 10, Mike på 11 og så vores lille nye Mascot Mie på 9 ^^ De nye drenge lærte også lidt om at programmere!

Kage: I dag havde Berit en super god drømmekage med, og så var der også nogle rester fra Jansens lækre chokolade kage. Som en lille overraskelse havde Anna og Frederik taget flødeboller med :D mmm... Under kage spisningen snakkede vi om banen og den teoretiske opgave. Aldrig før har der været så mange gode idéer indenfor samme dag!! Vi kiggede på banen (på papir) og på film, kom med idéer til værktøjer, og vi begyndte faktisk også på 2 nye robotter! Der var en masse idéer til vores projekt og udklædning!! vi havde det rigtig sjovt ^^

Teamwork: Vi afsluttede dagen med noget teamwork, først rækker efter navn, og derefter efter alder!! VI VAR RIGTIG GODE!! :)

Citater fra de nye deltagere:
Mike: Om FLL: Det er rigtig sjovt! Om holdet: de er søde nok :D

Michael: Om FLL: Jeg synes det er sjovt! Om holdet: I er rigtig søde ^^

Mathias: Om FLL: Det er sejt, og er i gang med at spare op til en NXT'er! Om holdet: Sjove og fjoller meget :)

Frederik: Om FLL: Det er sjovt og spændende, lærer mange nye ting! Om holdet: Sjove og venlige^^

Nikolaj skulle desværre gå tidligt i dag, så vi nåede ikke at spørgere ham, men har hørt fra de andre at han også synes det er mega fedt :D    

Kunne ikke: vi manglede kun Kresten i dag!!
 

Den 4. September: 2010:

Afslutning og opstart. Holdet fra FLL sæson 2009 var i dag samlet i LEGOLAND parken i Billund. Der var også et par nye medlemmer med. Vi havde en dejlig og rigtig sjov dag. Solen skinnede og vand-aktivitet var meget tiltrækkende og mange børn fik vådt tøj. Nogen måtte en tur i den store tørremaskine.  Vi fik også placeret vores egen lille specielle NXT Logo-klods forskellige steder i parken. Holdet fik nogle hints og skulle så på jagt efter dem. Klodserne sikker der nok endnu, hvis der ikke er nogen der har taget dem.

Vi afholdt konkurrence i LEGO fire brigade. Vi var mange hold og vejlederne vandt konkurrencen om at slukke ildebranden først. Vi havde en rigtig sjov dag i Legoland med mange fælles oplevelser og dejlig fælles frokost og i morgen starter så BODY Forward sæsonen for NXT Generation.

Den 28. August: 2010:

Til indvielse af Fryndesholm-hallen. Vi var inviteret til indvielse af Danmarks mest moderne sports og Kulturcenter i Fynshav. Fryndesholm-hallen har et unikt og moderne design, hvor alle rum får masser af dagslys og dermed er energibesparende. Hallen blev inviet af videnskabsminister Charlotte Sahl-Madsen og der var også besøg af mange andre prominente gæster , som vi også fik lejlighed til at vise lidt robotkørsel og fortælle om First Lego Leauge projektet. Der var mange interesserede børn og forældre samt lærere, og vi håber også, at vi har fundet 1 eller flere nye medlemmer til holdet. Vi fik kørt med robotten på Smart Move banen og selv efter en lang sommerpause, kørte robotten perfekt.
Nu venter vi bare på, at den nye bane til næste års sæson kommer, så vi kan komme igang igen. Næste weekend samles hele holdet fra Smart Move sæsonen til en festlig afslutning i LEGOLAND.
 
 

Den 5. juli: 2010:

SOMMERFERIE. Vi har nu holdt sommer-pause 1 måned efter hjemkomsten fra Istanbul og sommerpausen varer da også lidt endnu.
Dorthe og Anne holder dog LEGO-byggeriet og programmeringen lidt ved lige. De er i dag taget til Odense på Robot Sommer Camp i 5 dage.
Her skal de være sammen med ca. 38 andre robotbyggere og programmører. Læs mere om deres og de andre deltagers oplevelser på FACEBOOK siden. Robot Sommer Camp er arrangert af ROBO DAYS