Food Factor Dagbog 2011

 Body Forward 2010 Smart Move 2009 Climate Connection 2008 Power Puzzle 2007 Nano Quest 2006


Den 4-11. november: 2011:

Vi arbejder i døgndrift :)


Teoretisk:
Det er nu blevet øvet så mange gange er det ikke kan blive bedre! Vi griner hver gang vi øver det, og det bliver bare sjovere og sjovere!! :)
 

Teknisk:
Det kører bare sindssygt godt, og vi kan næsten ikke forlange mere... MEEEEEEEEN... vi kan jo altid bygge lidt om, og så er det jo som at begynde forfra :) men det ser i hvert fald rigtig lyst ud nu!!


Teamwork:
I løbet af sådan en konkurrence periode her, bliver man rigtig godt smedet sammen. Der er selvfølgelig uenigheder en gang i mellem, og de bliver løst optimistisk, og alle gør deres bedste! Vi har lært mange nye sider af hinanden, og det har været både hyggeligt og sjovt!! :)


Kage:
VI LEVER PÅ KAGE LIGE NU.... KAGE OG KAFFE/SODAVAND :D

 

Den 29-30. oktober: 2011:

WEEKEND!!!


Teoretisk:
de for snart en fart bøde :). næsten alt er færdigt, og med 53 dias proppet med information, fik vi øvet første gang. Taget i betrækning af alle de nye mærkelige og svære ord, tog den første gang kun 10 min

Teknisk:
Der er som altid blevet bygget og programmeret til det uigenkendelige. Så blev der fundet 1. og 2. kører, og de 400 point er snak hjemme (ikke helt, men kunne være godt hvis de var) ;) lørdag nat arbejde de sidste til 2, og vi begyndte alle igen kl. 10!!

Teamwork:
En dejlig kommunikations øvelse, hvor vi skal koordinere hinanden uden at kunne se hinanden!!

Kage:
Lasse havde lørdag en super god kage med, da han skyldte :D og søndag havde Charlotte en halloween kage med, MED FLØDESUM!! Victor og Mie gav flødeboller da de kom for sent :)

Vi spiste hjemme i Carsten nye yndige svensk inspireret træhus, hvor vi fik ringridder!!! mmm... Det smagte rigtig godt!
 

Den 23. oktober: 2011:

Tilbage igen!!!

Oven på en god efterårs ferie bliver der atter kæmpet!!

Teoretisk:
Hold på hat og brille, for det her går stærkt! Der er virkelig blevet arbejdet godt på det teoretiske. Og der er i dag blevet lavet meget kreativt arbejde, samt skabt nye kontakter! :)

Teknisk:
Der er ved at være godt styr på det, og med en 7-8 værktøjer går det jo nok! Ej det er 2 skridt frem og 1 tilbage, men det går da fremad :) men man komme jo heller ingen vegne når for dæk og bag dæk kører mod hinanden! :)

Teamwork:
Vi havde i dag vores kære reb øvelse, og det gik faktisk forbløffende godt!!

Kage:
Frederik havde lækker lækker kage med!!! 2 forskellige og så flødeboller, mmm... dejligt :)

Den 16. oktober: 2011:

Vi arbejder videre!!!

Teoretisk:
Der arbejdes intensivt på den forskningsopgaven. Vi har fået kontakt til eksperter på det område vi arbejder med. Vi har også fået idéer til en præsentationen, som vi arbejder med.
Teknisk:
Det er efterårsferie, så vi mangler et par på tekniske team, men det hindrer ikke resten i at bygge om og atter bygge og programmere om og bygge mere nyt. Det går fremad med alle opgaverne på banen.
Profilering: Der er lavet en konkurrence, hvor de andre deltagere og besøgende kan vinde flotte præmier.
Mie_Michael
Den 9. oktober: 2011:
En sjov søndag!!!

Teoretisk:
Der er blevet lavet rigtigt meget i denne uge!!! der er blevet snakket med en lokal slagter som også har besvaret nogle af vores spørgsmål :D I dag har vi fået begyndt på vores powerpoint, og fremlæggelses-idéerne springer ud over det hele!! Der er også blevet kontaktet forskellige hjælplige folk, og nogle sjove plakater er begyndt at tage form!!


Teknisk:
Som på en normal teknisk dag hos NXT, er flere værktøjer blevet skilt ad for at blive bygget igen - for at blive skilt ad igen, og til sidst lignede det overhovedet ikke det oprindelige :) Men ellers begynder de at ligene nogle ordentlige værktøjer!!


Profelering:
Der er blevet: taget billeder og taget billeder og taget billeder og taget billeder... ect... og ikke mindst taget billeder - til folder, hjemmeside, plakater osv. :D
Kage:
Anders havde en kæmpe chokolade kage med i dag, og den smagte så godt, at han ikke fik noget med hjem og det blev en om'er :D MMMmmmm....Den 25. september: 2011:
Teori-dagen!

Hele dagen i dag gik på at finde vores teoretiske emne - og hold fast man bliver sulten af al den mad snak*!! Men vi fik brainstormet, og brainstormet lidt mere, og til sidst kom vi frem til vores emne!


*Kage: Som sagt blev vi rigtig sultne af al den mad snak, så det var heldigt at Dorthe havde en ANANAS-kage med i dag! mmmm...
Teamwork: vi var så heldig at finde et bilbæk, og tænkte straks "DEN KAN VI FÅ EN MASSE SJOV UD AF"! så vi fik både kastet med det, og også spillet basketall - men den kunne ikke komme igennem nettet, så vi brugte stangen som holdt nettet, og sagde at den skulle over den ;) vi brugte kun 2 border oven på hinanden for at kunne nå :D


Kunne ikke: Berit, Anne, Jesper og Lasse var her ikke i dag
Den 17. september: 2011:
NXT-weekend!!!!

I denne weekend havde vi overnatning!!

Teknisk:
Der er blevet bygget rigtigt meget! Nye værktøjer - videre udviklede værktøjer! Der er blevet programmeret, og de første kørsler er ved at være færdige :)


Teoretisk:
Den teoretiske opgave er der blevet taget godt fat på, og de første lektier er allerede blevet givet - det er spændende at se hvad der sker næste gang, hvor opgaven bliver gennemgået og ideerne skal på bordet!

Som en del af årets tema, skulle vi alle i fællesskab lave god mad til hinanden. Og samtidig blev maden og ingredienserne set godt og grundigt igennem :)

Menuen var:
Forret = små fingermadder (dem med pinde igennem) med æg og rejer, laks, mini-mini-spegepølse og hønsesalat. Puls nogle snack gulerødder, agurker og nachos med tilbehør! 

Hovedret = noget kylling og bacon og porre. Plus ris og tag selv salat bar!

Dessert = tag selv -> skærer is, softice, ANANAS, kransekage (fra ny uddannet bager mmmm :) tillykke til Annes bror og godt lavet!!), chokolade LEGO-mænd, bananer, agurker, skumfiduser, toblerone, rosiner, hakket chokolade, toffie og æbler!

Dejlig menu, og rigtig dejlig mad :D  


Teamwork:
Om aftenen blev der spillet just dance :D og der blev grinet godt igennem! fra kl. 00.00 til ca. lidt over et blev der spillet sandhed eller konsekvens på Annes IPhone - og folk blev både malet på maven, fik koldt vand i navlen, shampoo i håret (og senere vasket i is koldt vand), der var flere der blev tegnet på, nogen skulle og skifte tøj, andre skulle fortælle nogle af deres dybeste hemmeligheder, én af drengene skulle også kysse en af de andre drenge på hånden :D :) vi havde det virkelig sjovt!!  


Kage:

Som altid var der dejlig kage både lørdag og søndag!! Lørdag havde Ejner kage med og søndag Mie - mmmm... det var rigtig lækker kage :)Om morgen blev syvsover vækket af grydelåg og grydeskeer!! næsten alle vågede op med en forskrækkelse :)


Tak for en rigtig god weekend!!! ^^Den 11. september: 2011:
Banen er kommet og vi byggede alle bane-elementerne i fællesskab. Vi snakkede om de forskellige opgaver og bygget de første værktøjer til flere af opgaverne. Den teoretiske opgave blev læst på engelsk og hjemmeopgaver blev delt ud.
Vi fik lavet et par holdfoto. Vi sluttede dagen af med at holde den årlige generalforsamling med alle forældre og vi spiste en masse lækker kage.
 
Næste uge skal vi have møde hele weekenden, så vi kan nå en hel masse og have det sjovt sammen.Den 04. september: 2011:
I dag mødtes vi for første gang i den nye sæson, for at hilse på vores 2 nye medlemmer Anders og Asbjørn, og få lavet nogle samarbejdsøvelser. Vi fik og skilt alle vores værktøjer fra sidste år og ryddet det hele på plads!

Kage: Michael havde fået æren af at være den første til at tage kage med, og den var rigtig god, mmmmmm..... ^^

Kunne ikke: Vi manglede Kresten i dag, og Jesper halvdelen af dagen.  

Den 27. juni: 2011:
NXT Generation besøger Sønderborg Bibliotek.
Vi lavede NXT kursus for børn i alderen 10-16 år. Der var mange interesserede.
Vi kørte på den nye NXT bane kaldet Green City.
Vi lavede også lidt reklame for den kommende FLL sæson.
Dette var sidste arrangement før sommerferien. Vi ønsker alle en god og dejlig sommer.
Vi vender tilbage igen til september til den nye Food Factor sæson.